Pusat sains negara dinosaur


Hari ni pergi pusat sains negara..location Bukit Kiara KL tu.
Memula pg matta fair (11-13 mac 2011)kejap amik apa apa yang patut :pamplet / brosure/flyers( betul ke ntah aku eja..hhiks). pg kejap jek dalam sejam sb jumaat hubby dah pegi .
pastu hajat nak g  pusat sains negara tgk dinosours..tetiba hubby bawak kereta tersimpang siur lak ke damansara nun di IKEA so apa lagi terjah la IKEA..haaha..takde apa beli pun ..beli lampu study jek ngan barang barang runcit kecik kecik tu.
lepas solat zohor dan makan kat damansara tu kami terus kan perjalanan nak tgk dinasour bawak bebudak ni cuti cuti sekolah kan.
sampai kat bt kiara tu dah pukul 4..maknanya tinggal sejam jek..haha..okla kami serbu terus ..ada ramai lg yg sama cam kami dtg lambat.masuk jek teruja tgk ikan ikan besar atas kepala cam kat akuaria tu..best best..habib paling teruja..pastu masuk jek mcm mcm peralatan dan pembelajaran ilmu sains yang kami testing.last baru nampak dinasour ada 2 jek saiz besar ..okla bg anak anak seronok jek..kamipun seronok walaupun penat amat.
pastu call adik kat shah alam nak singgah g Bandar ICT shah alam tu lepas maghrib..tetiba cancel lak ada hal so balik rumah tido .
dinner kami makan keropok lekor jek ..esok nak makan nasi lemak d'umai lake garden ..satu lagi port makan menarik kat presint 2 putrajaya jadi tempat kami bekfas..hiks.itula jadual today yek.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.