Haniz-eyecandy giveaway

Aku jarang buat mukadimah dalam blog so direct je seperti selalu. 
maxima 3 pic yang di pilih oleh aku dari tanggadomino.
Tujuan aku nak minta haniz-eyecandy mendesignkan pic my daughter ni..Raudhatul Jannah sebab aku suka sgt tgk scrapbook design dlm gallery haniz-eyecandy .Aku nak buat sendiri tp cam tak kreatif.hehe
Raudhah kata nak jadi doktor perempuan bila besar nnt.
Aku harap dia akan jadi seorang perempuan yang solehah dan berjaya dunia akhirat.
Besday dia bulan akan dtg ni "April" 
23 April 2008(silap da) - 2006..
so ini hadiah awal umi bg yek.

masa 2 tahun

Masa 4 Tahun
Masa 5 Tahun (sekarang)
kalau sesiapa berminat nak haniz-eyecandy designkan layout bolehla buat cam aku ni.
masuk je kat



If you are interested just :
*  make an entry about this giveaway.
*  Put a photo/ photos ( maximum three photos)  you want me to make a layout with in your entry.
  ex: your wedding photo, your kids, your graduation, your birthday or any important events you want to make it pretty… hehehe
*  A little description of the photos 




2 comments:

saya_arief said...

ceria nye dye..
huhu.
da 5 tahun sekarang.
:D

CIKU said...

salah letak tahun..haha.2006

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.