Daftar Pra sekolah dan tahun 1 putrajaya




Asslamualaikum dan salam sejahtera semua


Direct je yek...
Aku tak tau la kalau orang lain dah tahu tp aku br tahu minggu ni so td br lepas daftar raudhah utk masuk prasekolah.
mudah dah ada online sistem..gud gud.
mudah aje nak daftar online ni pastu nnt kita boleh cek the result bkn cam cek result spm or uitm yek.hehe.
sebelum buka online tu kita kenasedia ngan no mykid tau ..kalau tak bawak ..cek jek kat hrmis online..la ni sume online jek..mudah dan tangkas.cam pahlawan la pulak.


SISTEM PENGURUSAN PENDAFTARAN MURID 
TAHUN 1/ PRA SEKOLAH
PEJABAT PELAJARAN WILAYAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA

sesapa nak try gunala kat url bawah ni k
 
peringatan : - sesiapa yang dah mohon online untuk pra sekolah dah tak boleh mohon untuk tahun 1 lak k.so satu nama satu register sahaja .musti ada sebab depa buat gitu..pk pk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.