Dokumen yang diperlukan untuk daftar Prasekolah Kerajaan

Salam semua..
Kena sebut tu sekolah kerajaan..hiks.
hari ni..kami g daftar si raudhah..dah berapa hari asik tangguh jek.so minggu ni kena g gak..hari yg paling layak hari khamis sb sb sb..hari ni ada hot balloon putrajaya.td dah byk dah belon termasuk belon garfield (silap daa...doraemon la) .comel

Pepagi aku dah siap kan dokumen dokumen yang diperlukan untuk daftar anak perempuanku sorang ni.dia cam teruja je ..bila aku ckp nak jumpa cikgu baru dia..hehe

1) salinan dan asal surat beranak si raudhah
2) salinan dan asal IC mak ayah(akula tu)
3) salinan slip gaji
4) salinan bil utiliti(letrik/air .telefon)
5) salinan sijil nikah

tapi jangan lupa step memula daftar dulu kat  http://apps.moe.gov.my/sppm/  tu pastu emel notify akan diberi kat kita ..print dan bawak sekali kat sekolah nak daftar tu.pilih la sekolah mana mana yg dekat ngan rumah atau opis kita.terpulang.
orait..selamat bekerja pada sesapa yg kerja ye.

2 comments:

brat2104 said...

mana gambar hot air balloon nye?

CIKU said...

baru load today..semalam tak sempat.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.