Fridge Magnet Board baru dijumpai

Salam ,


FM negara /negeri yang ciku dan hubby pernah terjah dan agak  serabut ..banyak dah jatuh pecah dan magnet tercabut..hihi.ni pic sebelum ke Jepun.(ayat FM jepun belum letak sini..huhu)
Gambar hiasan dari blog yang ciku nak beli nanti.


Meh tengok link blog dia dan fb dia ye.kotkot la ada yang berminat gak

http://musshima.blogspot.com/2014/04/fm-board-price-mengikut-saiz.html

Dah lama ciku cari board ni..tak tau nak beli kat mana..huhu..tetiba tadi terajin nak google so dapatla link dibawah dan terus call orang ni.

Ingat tadi nak amik board , bayar dan terus lari.hihi ..mood tak sabo susun FM..hihi tapi orang tu kata kena tunggu 2 minggu lepas buat pembayaran so ciku nak kena tanya TL dulu.

- Mood tak sabo nak susun FM nanti  walau takde le banayk mana -:)-

8 comments:

Jari Manis said...

nampaknya perlu beli jugak lah..FM tu dah penug fridge..dh tak de tempat nk letak

syieda said...

Tq cikuuuuu..
Dah lama la mencari board cenggini...

CIKU said...

Hihi..jm lg byk travel..musti byk fm..moh beli

CIKU said...

Sesama..moh moh beli..ciku dh order td

Naramas Aman said...

Ciku beli dulu baru bagi tahu kat kami.

Saya pernah beli board macam ni di Ikea. Tapi lepas letak fridge magnet, board tu jatuh sebab fridge magnet tu bila dah banyak-banyak ia berat.

Saya pernah tengok dalam satu website, dia ada jual board FM, lagi cantik bentuknya, tapi saya tak beli.

CIKU said...

oo..ye ker kak nara..adoi..ciku dah order . Harapharap okla.

Naramas Aman said...

Mungkin board yang Ciku order ini lebih baik daripada yang Ikea jual. Cuma Ciku kena letak paku banyak (atas dan bawah, jangan di atas saja)supaya paku itu boleh support board itu. Kalau letak FM banyak-banyak lama-lama ia berat dan paku tak tahan, lalu tercabut...bila jatuh, FM boleh pecah.

CIKU said...

oo..orite kak nara.mekasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.