Spain

Salam,

Entry today bagi gempak je..ciku sebenarnya dapat souvenir dari member yang ke Spain masa ciku g melawat member di kuantan tempoh hari tu..hihi..ciku tak pegipun walau dalam listing tapi ntahla . Bajet tinggi .TL yang akan pegi next week..nnt ciku free  ciku share ittenary grup dia .



Sesapa yang dah pegi dan nak pegi. Have a Happy Trip in Spain!

7 comments:

Azra said...

Pi europe mmg bajet tinggi ... bile la nak tersepak duit seguni kat tengah jalan ni ..uhuksss

CIKU said...

hihi..tetiba ada orang nak belanja free dan boleh dipercayai kan kan..bestnyala.haha

Jari Manis said...

Spain?..dalam mimpi je kot..lain lah Ciku x pergi lagi tapi dh dapat ole2..bestnya

CIKU said...

JM-orang bg kita terima..mmg best dpt souvier tp lg best kalau dpt pegi sendiri tp ntahla bila..hihi

Naramas Aman said...

Saya pun selalu dapat hadiah seperti Fridge Magnet dari orang, tapi tempat tu saya tak pernah pergi. Tapi lama kelamaan saya sendiri dapat pergi tempat tu. Mungkin Ciku pun suatu hari nanti dapat pergi Spain, berkat hadiah orang itu.

CIKU said...

InsyaAllah kak..terharu lak baca komen akak ni.

CIKU said...

Antara tempat waiting list .andalusia..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.