Awana Kijal Golf, Beach & Spa Resort Terengganu

Pic cuti cuti lagi..tu sebab cuti tahunan no baki..hehe..guna sehabis baik..semungkinnya
kali ni g sebab ada kenduri member kat kuantan so lajak terus ke terengganu ..ajak abg pudzil dan kak ina ..depa ni orang perak pure tp duk keja kat kerteh nu..so ajak la kumpul kumpul kat awana..depa duk satu malam jek sb depa keja lak esoknya..kak ina ngan 3 anak nya girl sume.. tetiba yan glast tu dpt boy lak ..pucuk dicite la..alhamdulillah..sblm ajak depa g awana tu..kami pukul golf sat..driving range jek..bebudak ni pun pukul..best gak..pic takde sb senget senget..haha
Date as well aku lupa ..tp bkn 2011 la..masa nih christmas kot.
bestnya makan kepok lekor ngan karipap ikan tu..best best..bila la lg nak g sana ek..nnt nak cari resepi karipap ikan la..hr tu aku wat gak karipap nih tp intinya beli serunding ikan jek..heehe
aik citer karipap lak..aku kalau karipap mmg la suka giler..apa apa intipun ok..
orait..nih antar pic yang boleh dikongsi.the best kat awana is view dan kolam le..besar ada famili jacuzi gak.





biasala mak budakpun terlebih lak..aityak

sesapa nak g awana le la jenguk url ni

http://www.awana.com.my/en/awana_kijal/index.htm
Awana Kijal Golf, Beach and Spa Resort
KM28, Jalan Kemaman-Dungun
24100 Kijal, Kemaman
Terengganu Darul Iman, Malaysia.
Telephone: (609) 864 1188
Facsimile: (609) 864 1688


last nak gak tepek pic ni..hehe KARIPAP


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.