Kolam Air panas di Felda Sungkai - TROLAK

Pada suatu hari tu aku g Matta Fair 2010 kot..pastu bincang punya bincang..discuss punya discuss dpt la tiket murah untuk guna felda residence termasuk sungkai ni..kami pilih sungkai ni sb aku rasa paling best la..nnt aku free aku load mana mana tempat rekreasi bawah felda residence ni k.
ni ada beberapa pic seperti biasa la..tempat kami ber kolam bermandi manda

ini rumah felda residence yang kami menginap..2 hari je ..

anak bujang swimming..uminya nnt la load yek..ehehe

ni rebus telur..kat rumah pun boleh rebus telur kan..tp sini feelnya lain sket..best..terus makan ngan tangan..no sudu mangkuk..

paling best..kolam persendirian.."private pool" only untuk famili kita je..takde orang kacau.
ni kolam air panas..suam dah la..pastu ada kolam sejuk gak..sejuk ssgt cam ais airnya..




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.