Status glitterati nuffnang ditarik dan bertukar jadi ordinary ?


huhu...
apa sudah jadi baru seminggu dah kena tarik ni..tak paham ciku.
rasanya takde ads selain DIA..dan takde blog selain domino sedap ni yang berdaftar dengan DIA
ala tak paham la..aku cari gak kat pakcik google kenapa dan mengapa ditarik menjadi ahli biasa ..byknya sebab berpaling tadah dengan DIA tp aku tak..atau aku tercopy ads lain tanpa sedar ek..SEA tu..alalala..
kita tunggu aje esok dan esok na..
camana nih nak tido ke tak malam ni..ke nak jaga sampai pagi..haha..
mustahil..aku tetap tido kecuali main GAMES HIDDEN OBJECT TU..hehhe..
harap DIA jawab soklan ku esok k..aku dah hantar tiket kat DIA td.pls pls pls...
saper yg tak paham entry aku kali ni tkpela..abaikan jek..

1 comment:

Hafiz Rahim said...

status Glitterati sy baru je dapat balik semalam..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.