Pencarian Model bertudung Paling Popular di bawah usia 40 tahun

amik pic nih dari fb fareeda jelita
Saja aku letak pic depa ni..ramai betul nak masuk ..sume cantik.
cantik anugerah Allah.


Pencarian "Model Fareeda Paling Popular di Facebook" kategori 40 tahun ke bawah telah bermula. Pemilihan akan berdasarkan "LIKE" yang terbanyak.

Tarikh akhir adalah pada 7hb Mac 2011.

Good Luck All


berminat nak vote..ramai betul nih..cari jek tudung fareeda kat facebook atau tu ada url kat situ..aku amik jek.
aku tak penah pakai tudung nih..belum try..ntah belum seru lagi kot.hehe

 sebenarnya aku nampak muka erna bistari tu ..cam pelik je nama dia tp dia cantik berdasarkan gambar tu la. itu aje.





2 comments:

saya_arief said...

untuk lelaki xdek ke.
hoho.

CIKU said...

takde la pulak lagi.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.