Legend Water Chalets , Port Dickson




Dulu penah pegi sini dah 4 kali rasanya..semua ngan famili..ada satu je ngan kawan opis.
kat sini best..rumah apungan gitu..tp kena jaga anak anak kecil elok elok sb tingkap nya "terus tunduk gitu" .
ada 2 katil king satu big size bathroom plus small pantry.
tv cam biasa la..aku.. kalau kat rumah jarang tgk tv..tp kalau kat hotel byk giler movie tgk sb apa ek..sb astro kat rumah tak amik movie channel.hehe.kalau amik pun ..bukan sempat tgk pun.
makan cam baisa ..breakfast jek kat hotel kecuali kalau malas keluar baru call hotelnya food ..kalau tak ..beli jek nasi grg ke mee grg ke apa apa je la yg terasa tekak ni nak makan.
Biskut spare ngan uncang teh sume mmg bawak.
Twisstees gak..betui ke eja tu ntah.
kitorang mmg siap letak pinggan n cawan plastik dalam kereta ..wat spare kalau nak makan bungkus.hiks.
okla seperti biasa tepek gambar gambar terpilih jek.











kalau sesiapa rasa nak pg..kat sini ada url nya
rasa ada PROMOTION lagi.

http://www.legendwaterchalets.com.my/

The Legend Water Chalets Port Dickson
Batu 2, Jalan Seremban,
71000 Port Dickson,
Negeri Sembilan,
Malaysia.
Tel: (06) 653 2000
Fax: (06) 651 5330
Toll Free: 1 800 88 0017
E-mail: reservations@legendwaterchalets.com.my



2 comments:

Ayu Firzara said...

kaksu, nak pergi sini!

Satu bilik berapa RM?
Yang kak su amik nih apa nama bilik dia...

CIKU said...

Deluxe Water Chalet - kaksu amik yg apartment. kenkdg amik yg atas air tu tp sama jek dalamnya..cuma yg atas air tu ada solid glass kat dalam bilik..boleh nampak dalam air.
skrg tgh promotion price..g la jenguk url tu yek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.