Cari Baju kurung siap yang murah dan banyak di HCM Vietnam

Salam,

Itu baru tajuk je belum ada entry,..hhii..ciku dah 4 kali pegi HCM tapi tak penah cari baju kurung dalam kuantiti yang banyak..biasanya cari cotton kain je.

So ciku nak g survey dulu kat mana selain ben thant dan kedai kedai tepi tepi jalan tu..kat mana lagi ada..ada yg kata kena naik bus ke district lain ke pasar kain lain..itu ciku kena cari itu infoss..hihi..harap dah dapat ..ciku leh kongsi sebab nak g HCM lagi nnt next year lak,.InsyaAllah.Orait chows..nak survey kat blog blog travel yang penah beli baju kurung dengan banyak di HCM dan harga berbaloi baloi.

Bagi sesapa nak tengok kain cotton jualan ciku sebelum ni tapi sume dah abis stock leh refer tu my  page tanyagudang k..orait.

Sori all..infoss ciku baru nak cari..Salam jumaat sume.

PS :url dibawah antara tempat yang ciku survey 

http://tanggadomino.blogspot.com/2013/10/lokasi-di-hcm-vietnam-untuk-beli-cotton.html


2 comments:

Time Traveller said...

Waa.. seronok nyer nak shopping baju kurung kat HCM.. gd luck.. dpt info nanti kongsi lah.. :D

CIKU said...

InsyaAllah ciku akan share infos cotton tu sb mmg pegi sana nk cr cotton.hihi..next year la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.