The Heirs Korean Drama Lee min Ho and Park Shin Hye

Salam,

Peminat couple ini adalah ciku ..hihi. 

The One Trying to Wear the Crown is ciku gak..haha masa time bebudak dulu la..hoho..ala ala princess.
Sume sekali ada 20 episod .Comedy romantic
Info From pakcik wikiasian


  • Drama: The Heirs / The One Who Wants To Wear The Crown, Bear The Crown – The Heirs (literal title)

  • "The Heirs" depicts the friendships and love lives of young, rich heirs and Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye), who is considered ordinary and comes from a poor family.


  • Filming for "The Heirs" moves to the United States in September, 2013 for a 3 week period. Actors including Lee Min-Ho & Park Shin-Hye will leave for the United States on September 3, 2013. 

  • Filming will take place around Los Angeles, California, including beaches in Malibu, as well as other locations.(Cantik tu)

*****ntahla bilal nak abis tengok citer ni , blom start lagi ni***




Tapi ciku suka lagi kat bawah ni ( Yong hwa dan Moon Geun Young ) tapi dia tak berlakon dalam drama ni.




4 comments:

Jari Manis said...

JM peminat tegar LEE Min Ho heee

CIKU said...

JM-ciku suka gak LEe min ho dulu dulu..hampir sume drama dia ciku dah tgk.ni member yg bgtau ada drama baru lee min ho berlakon tapi tak sempat lg nak tgk pun..hihi

hujanlebat said...

Moon Gyeung mula2 kita x suka sgt dalam drama Alice Cheomdamdong, lama-lama suka pulakk.

yes. yong hwa hensemmm sangatt!

CIKU said...

Hujan lebat - ciku tengok first moon geug tu dalam Mary Stayed Out All Night dgn Jang Geun Suk pastu tgk Cinderella stepsister(lg best).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.