Monster And Dinasour di Putrajaya

Salam ,

Hari ni nak stori demi janji ngan anak anak..Bukan MOvie MOnster University yang best gile tu..hihi..ni nak citer ciku pergi ke Pameran Monster di putrajaya lepas balik koje semalam.hihi..rasanya ada 4 famili kot dalam tu..maybe sebab time lepas koje dalam pukul 6 petang.

Ciku terus menuju P5 area Pullmon hotel yang cantik senibina tu.teringat lak masa  makan free di pullmon..haha..sakan. makan free di Pullmon . Sampai je di kaunter tu..ciku bayo le RM28 untuk 4 orang dan terjah masuk..okla best gak untuk bebudak ni release otak..hihi.Gelap gulita dalam tu..apa apa ajela..Meh saksikanlah tema gelap ni..hihi..tapi cantik tengok real sebab pic ciku tak comei..anak anak ciku teruja nak buat semut gergasi tu ala ala lego besi.Ada Kasut beso..ciku tak tau apa kena mengena ngan monster tapi pic goyang so tak de harapan nak kongsi le.huhu

Kami penah pegi tengok tema tema dinasour ni di pusat sains negara,di pameran dinasour kuantan ,pameran di subang jaya dan i city..tu TL tak sempat nak ngekor kami..dia lambat balik ,nak muntah dah kot kalau dia g tengok dinasour lagi.haha..tapi ciku suka jek tengok ngan anak anak..haha.

Dalam pukul 7 kami dah gerak balik ke destinasi rumah..kejap ajes.Dinner malam tu..beli ajes..nasi goreng paprik ,nasi goreng pattaya,nasi goreng cina..dn buat cendol ais di rumah..orait itula hemah berjalan di waktu petang.makan malam beli ajes..huhu.TL ok je.Alhamdulillah.






bertungkus lumus buat semut gergasi ..hihi
 








Selamat menerokai alam monster.

2 comments:

Jari Manis said...

Gambar tak clear..tak puas tgk :-)

CIKU said...

aah..camera tak canggih tak setting kot..haha.takpe kalau JM tengok real maybe lagi best.Maksud ciku sekitar putrajaya maritim tu..boleh beriadah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.