Riadah bersama Escape if you can

Salam ,
 
Beriadah bersama keluarga ..gelak gelak..marah , merajuk...gurau senda. makan minum..wat sepah..sume ada..hihi.
 
Sebenarnya tajuk entry tu  adalah salah satu game yang ciku suka sesangat main ngalahkan anak anak ciku di rumah waktu weekend kalau tak outing..hihi..selain main sahibba dan hidden object..ciku dah main game ni level 10 .abis suda..tengah amik mood nak main escape challenge lak ngan TL.
 
Tapi ini semua adalah riadah bersama keluarga..boleh rest makan makan ..ye nggak.kami order pizza delivery aje.Pastu nengok muvi cloudy meatball 1..(2x tengok..haha) ..abis tu tengok running man episode 164 lak.Pastu tengok muvi enemy of state..best.Lihatlah betapa rehatnya kami dihari minggu dirumah..haha.Pastu kalut baju sekolah nak di gosok..hihi..apala umi ciku..rehat sangat hari minggu ni.Okeh kongsi aje stori dihari minggu bersama family ciku. Ni semua gara gara tak pegi KUD 2013 putrajaya hari minggu ini.:)
 
 
 
Ni pizza biskut bakar daging cheese buatan ciku..hihi..burhuk lak.
 
Bawah ni info dan pic dari google game escape if you can.
 
Escape If You Can is a room escape game developed by Kaarel Kirsipuu and released on iOS. The aim of the game is to solve the puzzles and find the hidden items in each room to escape.
 
 
 
 
 

2 comments:

tenku butang said...

done follow sini no. 95
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

CIKU said...

orite tq n salam kenal gak dari mrs ciku :)..done follow ur blog too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.