Langkawi Ferrero Rocher

Salam sabtu,


Ciku suka coklat ni aje..dalam bebanyak coklat ..ni je yang ciku boleh telan..tp TL dan anak anak sesangat suka makan coklat..pelik pelik..hihi.So tak nak membuang masa ..ciku stori ye..ciku tumpang order aje ngan member yang ke langkawi last week.

"Tolong belikan ferrero rocher 5 bekas..(30 pieces -satu bekas)..hihi..kalau tak boleh takpe..beli je 2 bekas..kalau bolehlaaa  belikan 5 bekas..haha.tak paksa.."  . Dia pun kata okla ciku..no hal jangan ko order kuali dah..haha.

Coklat 5 bekas tu ciku dah dapat..yeahh..terasa sangat terharu dan thanks a lot my klik.So harga satu bekas di langkawi yang member belikan tu ialah RM19.90.Dia kata dia beli di coco valley.Ontah ciku tak tau tak survey lak..cuma yang tau harga sana takla semahal di sini.itu aje.Sini RM45 (30 pieces)..ye ke ontahla.

So hari ni aje , 2 bekas dah totally missing dalam perut kami sekeluarga..hihi..bila baca blog sendiri ni rupanya dah lama ciku sekeluarga tak jejaki langkawi last ialah 2010..huhu.

url entry sebelum ini , bolehla terjah tengok:-
http://tanggadomino.blogspot.com/search/label/Cuti-langkawi

2 comments:

Time Traveller said...

Makan coklat mewah di Langkawi dan Labuan jer.. :D

CIKU said...

@TT - aah begitu ajela..coklat ferrero rocher tu kalau nak makan dalam kuantiti banyak ..kat langkawi ajela..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.