Nasi ayam penyet hentian kajang

Salam,




1) Best giler lauk pauk ni dan murah berbaloi.Ciku paling suka pecel lele dan tempe goreng halus tu dan jugak sambalnya.Memang asik teringat aje tempat ni. Kami biasa amik 2 ayam bakar madu ,2 ayam penyet,1 pecel lele.Air teh o limau ,air teh o ais ,air milo ais , air kosong tapi majoriti suka makan pecel lele.hihi.Sup dia pun sedap..simple je.Total = RM42.00
Boleh je google citer pasal ni..:)

2) Okeh pastu hari bila ntah sebelum tu ..kami g terjah jalan jalan cari makan kat area damansara perdana. Skohns Canteen sebab ternampak dalam TV3 ..cam best je berger nye..so kami gunala waze untuk ke sana..sampai je dalam pukul 4..orang tu kata our kedai udeh tutup..haha.sedihnyala.kecik je pun kat dalam the place.

Skohns Canteen
Address : Lot G-13, Perdana The Place, Jalan PJU8/5G, Damansara Perdana 47820 P.J., Selangor

3) So putus harapan g le cari tempat lain nak makan so nampak kedai bergerbyte also kat damansara perdana tapi tutup gak ..naper ek..?aduila.ropenya bila tengok kat google timing salah..adui..naperla.maybe takdo rezeki kan .
 Bergerbyte
Address: No. 10, Jalan PJU 8/3A, Bandar Damansara Perdana, 
                47830 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Opening Hours: 1700 - 0100 Daily

Telephone: 1300 88 2983 (Toll Free)

4) Lastnya cari Mohammad chow restoran.Jumpa dan rezeki kami pada hari itu makan di sini aje..the best is menu butter prawn milk source dan kailan ikan masin..ratah gitupun sedap termasuk anak anak ciku yang susah bonar nak makan sayurpun teruja makan.lain lain menu ..ikan kerabu bangkok stim,ayam lemon.air teh tarik,milo ais,kedondong.asam boi..nasi 5 pinggan . Bihun singapore dan kuey teow seafood bungkus(hihi sebab nak merasa) .
Kami sebelah meja ngan Qi jalan jalan cari makan tu.
Boleh tengok list menu di fb nya


Mohammad chow Restaurant  (chinese muslim Kitchen)
address :
3-1, Jalan PJU 8/5H Damansara Perdana Business Center, 47820 Petaling Jaya, Malaysia


But for me and famili the best ever dan murah adalah ayam penyet hentian kajang ..walau tempatnya takdela gah sangat dan penuh ngan orang tapi sedap sesangat bagi ciku la..orang lain tak tau.Tapi bergerbyte damansara perdana tu ..terasa cam nak g terjah semula je.hihi. Dan ayam penyet hentian kajang ni pasti akan repeat lagi.InsyaAllah.
Okeh sudah abis citer jalan jalan cari makan makan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.