Sod Island dan hiking inn Jeju

Salam..hari ni baru nak update pegi sod island terletak di jeju.

ni url ittenary ciku di seoul ,backpack di busan dan jeju
 
http://tanggadomino.blogspot.com/2012/06/itinerary-tour-korea-ciku.html


Kami bermalam di jeju hiking inn . Boleh baca di post sebelum ni tentang percutian kami di jeju Percutian ciku di Jeju,korea but not so detail..hihi.

Address :
Jeju Hiking Inn587-15, Seogwi-Dong, Seogwipo City
Seogwipo
Jeju Island

p. +82-64 763 2380, +82-10-3294-0878
f. +82 64 763 2381
email: jeju@hikinginn.com




 


ni atas bumbung tempat rest ..minum minum lepak2.

parking kereta tepi jeju hiking inn betul2 sebab takut hilang..haha.

Kat bawah tu kalau perasan ada jalan raya straight je untuk ke sod island.
 
yang jambatan putih di kejauhan tu adalah sod island..lambang kalau takut sesat.




Tu ciku excited selalu..haha.lepas subuh dah gerak naik









Nampak jauh je mount halla..hihi.


uitt..itu aje..hihi.

4 comments:

Marcus Yong said...

Hihi, nak tanya tentang Sod Island dan Jeju Hiking Inn.

Parking dekat Jeju Hiking Inn senang tak? kena bayar parking fee? boleh kena saman tak?

Sod Island tu ada apa yang interesting?

pandu kereta dekat Jeju island senang tak? GPS diaorang boleh senang ikut tak?

sorry ya banyak soalan. sudah booking pergi sana bulan november. nak memandu and stay dekat Jeju trekking inn.

Terima kasih banyak-banyak.

Marcus Yong

CIKU said...

Parking agak susah kat jeju hiking inn tu tp free je .ciku mmg parking betul2 tepi jeju hiking inn.Saman tak pasti ..huhu..sori.Ada bilik internet wi fi kat tingkat bwh sekali tapi ramai orang.pantry pun area bawah sekali.Ciku jarang ada kat hotel..memang all out duk luar menikmati jeju kecuali malam je balik hotel tido.haha.penat seh tp enjoy.

Pandu kereta so far senang ikut jalan pesisiran pantai..tgk map,GPS dia bg dlm bahasa korea.Cuak kejap tapi ada tempat tempat yang kita senaraikan ada dlm GPS cuma tak byk. Tapi map jeju island amik kat airport kita mintak bahasa inggeris banyak membantu.

Dekat sod island area sebelum jambatan tu senang parking.pastu jalan kaki.Tak ingat dah free or bayar.sori.Tapi memang cantik melihat keindahan alam.jungle trekking.

CIKU said...

opss..ada baskin robbin icecream jugak di jeju

Marcus Yong said...

Terima kasih banyak banyak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.