Blogger of the month

Salam,

Tadi ciku masuk nuffnang ...sesaja nak tengok berapa ada credit dalam tu selepas last month nuffnang bagi cek RM60.00 tu..hihi..malu lak..tetiba nampak ayat di bawah ni..

Ni ayat nuffnang bagi ye..sesapa yang rasa dia berketepatan (eh cam pelik je)  dengan perkara di bawah ..sila lah ye.Ciku tak pun..belum ada trademark blogpun..caca marba jek..hihi.

Click url ni 
http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/

Ok sebenarnya ciku agak kagum tengok/baca  blog orang kemas je cara penyusunan gambar dan cara penulisan yang best gitu.chaiyook!!


Featured Blogger

2 comments:

jarimanis said...

dpt berapa lak bulan ni :-)

JM tak pernah check plak..dh tak ingat pwd..bleh gitu heee

CIKU said...

ciput aje..nak beli berger pun tak lepas..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.