YB burger Gergasi

Salam,

Ciku  dan 3 keluarga (6 dewasa lenlain kanak kanak)g makan burger gergasi ni..dulu pernah g makan burger Fontana Australia ngan kengkawan area seri kembangan kalau tak silapla.

Ni sedara bawak g makan kat sini lak..area shah Alam atau lokasi tepat..Medan Selera Anjung ,Seksyen 7 Shah Alam.



Kami sepakatan order burger 1KG 1 unit dan 500g 1 unit.unit ke ek..apa apa jela ye dik oi..akak ni lupa dah tatabahasa.huhu.Kami bungkus mee ketam ada kat tingkat atas gerai YB burger ni..try la ek.sedap mee ketam tu.

Pastu mintak fries tp takdok lak..adoila..so mkn je la..Perasaan makan berger tu sedap sedapla..hihi..for ciku..pendapat ciku personal , burger bakar abang burn sedap lagi..today lak nak g makan burger bakar kaw kaw kat KL tu lak..kat area nasi royal yang sedap banget tu..ciku suka g makan sana sekeluarga..nasi royal kuah kari sotong..huhu..meleleh nak makan ni..dinner ajela ye ciku..hihi.camna nak kuruisshh ni..

Ciku tak suka makan kek dan coklat tapi suka banget makan ais krim ini..MAGNUM ALMOND..hihi..apa kena asik stori makan je ni..huhu.




2 comments:

jarimanis said...

suka benor ciku mkn burger ye ritu burger bakar kan. JM hanya mampu mkn burger biasa yg berharga RM2.30 tu jek heeee

mcm2 nama burger skrg eh x lama lagi burger raksasa heeee

CIKU said...

hihi..sedara mara belanja makan..makan ajela cik JM...hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.