Font merah!!Anginn

Salam,

Bebaru ni ciku baru nak menceburkan diri dalam bidang jualan ***..tapi ntah camana datang hamba Allah ni claim dia jual dulu di lokasi *** so ciku  u cannot menjual dikawasan ***..hohoho..lawak lak.

Sepanjang ciku jual tudung *** dan cotton dengan harga yang agak mahal dari orang lain di lokasi *** ...ciku tak de lak melenting kalau depa jual murah cotton tu..so ciku just jawab..rezeki ada dimana mana..kenapa nak takut . Customer ada macam macam ragam..kalau dia tak suka beli ngan ciku maybe dia suka ngan barangan ko dan begitula sebaliknya..terpulang..tak payah la melenting kat ciku..lawak lak. 

Camana dia leh claim ini kawasan dia ..so ciku tak boleh jual ***.Siap suruh ciku standardkan harga ..adeh ko kenapa!!..ciku lama lama boleh melenting ni..ciku yang labur sebagai rakan kongsi syarikat..ko apa!!..setakat agen..adeh..ayat berlagak sudah mariiii..ciku anginnnnnnn nihh..Kang keluar lak taekwondo black belt ciku yan gdah berkurun tersimpan ni.

Nasib baik ramai member tukang sabokan si ciku yang tak berapa ciku dah ni..dah nak jadi durian dah.

Apapun..perasaan dengki sesama manusia tetap ada..pelik manusia ni.

2 comments:

jarimanis said...

Loh ada jgk org mcm tu, sbb tu la org melayu xmaju coz ada sikap iri hati haish x suka betul, apa salahnya kalau bersaing secara sihat. Pandailah buat marketing plan kan.

CIKU said...

ye bener..abaikan ajela org org gini..hihi.apa yang penting nak pg tgk autumn in my heart ni or mohabbatein..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.