Beijing autumn

Salam,

If you love colorful autumn, if you like dreaming, please come to see Beijing’s autumn! Your China Travel will be more colorful!hihi

CIku dalam planning je belum sampaipun.Harap harap dapatle sampai sini tengok maple tree yang bercolourful tu..hihi..Ciku penah tgk maple tree di korea dulu tapi time tu bkn autumn so tak berapa cantik.huhu.Dibawah ni pic dari pakcik google aje la.

Sedikit info dibawah

♦ Travel to Beijing in autumn
The Autumn months between September and November have the best weather and fewer tourists. Without the disturbance of summer heat and winter coldness, people can always enjoy a most comfortable autumn to breath the clean airs, look out the blue sky and enjoy all kinds of outdoor activities.

The harvest season in Beijing may let tourists more joyful, and the following must-do things are listed for your reference:
► Beijing Fragrant Hill Red Leaves Festival - The period is from mid-October to mid-November which is the best time to see red leaves there.
► Great Wall Hiking - one of the top choices in Beijing hiking itineraries
► Picking fresh fruits in suburb areas

Saja nak besarkan saiz ni..hihi.


Attractions: Tian'anmen Square, the Forbidden City, Temple of Heaven, The Great Wall,Summer Palace, Yonghe Temple, Hutong, Beijing Zoo (panda)
 


Fragrant Hills Park


Great Wall of China (Seven Wonders in the world) -ciku tak bercadangpun nak panjat sampai ujung..hihi





Climate Data Table for Beijing
Month
Item
Jan
Feb
Mar
Apr
May
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
average  temperature 
(℃)
-3.7
-0.7
5.8
14.2
19.9
24.4
26.2
24.8
20.0
13.1
4.6
-1.5
Rainfall (mm)
3.0
7.4
8.6
19.4
33.1
77.8
192.5
212.3
57.0
24.0
6.6
2.6
Days of rainfall
2.0
3.1
4.1
4.6
5.9
9.7
14.1
13.2
6.8
5.0
3.7
1.6

2 comments:

jarimanis said...

Kenapa lah kuar autum in beijing ni, ni yg membuatkan hati JM meronta nk pegi ni heeeee

CIKU said...

haha..patut nak ciku nak g bulan 10 ni..autumn beijking..23/10 -29/10..tp cancel ..ada sebab musabab..huhu..tunda lagi la nampaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.