Burger bakar abang burn best!!

Salam,








Ahad bebaru ini kami terjah makan malam di burger bakar abang burn yang dikatakan gah itu..haha.Kami amik space belakang sekali dekat ngan air..jangan tak tahu air boleh refill free oo..best best. Air coke,sarsi,lemon tea,sirap  dan air color hijau (tak tau nama).

Lokasi abang burn ni dikatakan banyak tapi yang ciku terjah ni adalah di Restoran Abang Burn Burger,PG 23, Jalan Plumbum U7/U,Seksyen 7, Shah Alam, 
Masa Operasi adalah 5 petang ke 12.30pagi


Tak sampai 10 minit sume hidangan yang kami minta sampai ..uishh..memang pantas.apa lagi cik abang ciku start le potong burger bakar yang di gelar tower 6 tingkat tu..hihi..kami amik ayam dan daging. pastu side dishes amik onion ring 3 pinggan..sume best..best ever.ada masin sikit tapi suit dengan sos nya so sedap.

onion ring sedap walaupun dalam nya gulungan bawang je.
Berapa ringgit???ermm lupa lak tanya encik yang tolong bayarkan tu.hihi.boleh tengok di gambar gambar ciku load ye.tq..





Selamat mencuba makan disini.

4 comments:

jarimanis said...

Nampak sedap dan terliur tgk burger bakar ni tapi malas kalau nk drive sensorang nk g mkn burger burn tu

CIKU said...

sedap woo.g ajak kengkawan..best jenis style tower tinggi.

Papa-NtiQ said...

hi.....cakap pasal burger bakar abang burn nih, saya baru jer gi makan kat branch dia di Johor Bahru. Best dan cepat!
Pics dah upload so kalu sudi jenguk la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik dalam ni semua pasal makan, makan dan makan jerrrr 100%! takde topik lain :)
Dan.....kalu sudi (jugak) follow la yer blog saya nih TQ

CIKU said...

hi papa ntiq,mmg sedap burger ni bg penggemar burger..nnt ciku tgk n follow k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.