Trick art museum ICT Shah Alam

Salam,
Last ahad cuti, kami 3 famili bergerak ke shah alam.Lokasi pilihan ICT time siang sebab nak tgk trick art museum yang dikatakan lebih kurang cam jeju,korea .

Bila sampai sana ..terus kami ke tempat yang nak dituju tu..bayaran masuk Rm5 seorang .Budak kecik ada ukuran tinggi yang tak sampai paras tu..free..ermm lagi satu deposit rm5..so okla kan.
Lukisan tak nampak real sangat tapi ok sebab trick art kan.

Teruja la anak anak kami dan anak anak sedara.kami bergambar sakan le..hihi.free kan gambo dalam tu.










Lepas tu main game bola masuk gol reramai..itu aje menghabiskan cuti cuti ahad..hihi.

2 comments:

Henry Fox said...

laaa kat ICT ke rupanya.. aritu ade gmbr kazen post kt fb tgk gmbr2 ni sume. ingtkn kt overseas. hehehe. tp ade certain lukisan tu nmpk x real skit.

CIKU said...

Ada gak kat oberseas cam kat jeju korea..tp pic ni confirm kat shah alam..hhihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.