Running man -Lee Dong Wok in episod 136

Salam..
lama tul tak post pasal running man..ciku memang peminat tegar running man..hihi..tapi lately cam busy nak tgk running man dan juga sebab HD beyond dah takde..channel 393 tu..huhu..so selalunya la ni ciku tgk online je Unifi kan.Itupun kalau free.

Running man bersama lee dong wok belum tgk lagi ni..kalau free leh tgk nnt.last ciku tgk running man bersama jackie cahan..tak penah miss lagi nidari epi 1..hihi..cume lately je dok usahe nak tgk tak leh..apa bahasa ni..apapa ajela.

Tgk pic ni je ye wat perangsang peminat lee dong wok..:).ciku peminat lee ji ho..hiks





4 comments:

jarimanis said...

Peminat tegar tu, arghh apa boleh buat kat umah x pasang astro beyond huhu

CIKU said...

hihi..ciku pun takdok astro beyond..tgk online laptop je

Ann@zanyra said...

N br terkedek2 nk layan RM ni..skang baru ep 25 kot..hehehe..
tp mmg lawak giler kot..huhuhu

CIKU said...

salam kenal ann..rm mmg lawak tak ingat..hihi.boleh golek gelak,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.