Jom Join Bloglist Jamal


Jamal berkata kata  " Cerita la sikit kenapa korang nak masuk bloglist Jamal ini dan kenapa Jamal patut pilih blog korang. Kalau ade masa lebih tue, cerita la kenapa tertarik dengan blog Jamal nie dan tolong berikan teguran supaya boleh dibuat penambah baikkan nanti ye"

Saya search kat google ttg first time camana nak berblogging then byk yg appear kat situ (google search). Salah satunya blog jamal ni.ntah tetiba clik dan baca dan ikutla ajaran blogging dia walaupun tak kenal dia sape sampai la sekarang.Tu jek kenapa saya suka blog jamal. baru hari ni nampak muka si jamal ni.tu muka en jamal ke..cam kumpulan inteam je.
lagi satu saya suka layoutsnya tak byk color.senang sikit nak masuk pembelajaran ke otak saya , cuma masa jek kenkdg tak de dan lagi satu..saya tgk en jamal cepat jawab soklan kalau ditanya.itu aje ye..takde citer pasal makanan ke?apa yg en jamal reti masak ke??hehe main jek.
okla maju en jamal..buatla buku leh jual kat MPH.

7 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah verify Link ke Blog Jamal tue...

TAHNIAH...Tangga Domino menjadi peserta pertama Segmen Bloglist Jamal, boleh dapat markah lebih nie..hehe..tambahan lagi dah letak Blog Jamal kat Bloglist Tangga Domino tue..

CIKU said...

mekasih..kasi marks lebih lebih ye..ciku sekadar memeriahkan suasana je .

Syuxer said...

assalamualaikum ciku..saya singgah dari bloglist bro jamal tuh..hehhe jadi salam perkenalan dan follow u terus..:)

fahmimustakim said...

wah3..singgah dari bloglist Jamal jugak..dah follow anda~

CIKU said...

mekasih syuxer n fahmimustakim..senang 2 dtgla lg.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah ade domain baru tau..

www.jamaluddin.net

CIKU said...

okeh jamal..nnt ciku go go go there k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.