Blogger tak kedekut ilmu

Walaupun aku baru dalam ber"blog" nih tp cam bersungguh lak cari info info terkini..lawak la pulak.
Byk aku tengok blogger lama memang tak kedekut ilmu..buat jek carian search tu pastu memang banyak blogger nya tips..memacam tips yang terkadang aku paham terkadang aku tak paham..nak sebut pun tak reti..byk tul kena belajar kalau betul2 nak mendalami bidang baruku ini.



Apakah aku akan menjadi blogger sambilan atau sepenuh masa..haha..ntahla.
tak cuba tak tau.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.