CJ the Animated Movie Cartoon




CJ 7 kembali lagi dalam bentuk animasi . Kisah mengenai seorang ayah dan anaknya yang tinggal ngan energetik tinggal dengan makhluk asing bernama CJ 7. Mereka hidup dalam keadaan miskin. Pic tu aku amik kat pakcik G..aku tak paham bahasa cina tp ada subtitile so okla sama case la ngan tgk citer korea..hehe..
aku tgk kat tv 611 astro ceria..jangan tak tau ..aku peminat citer cartoon gak dan sgt suka stephen chow gak sejak tahun 1995..uit lamanya. akupun dah beli byk cd n dvd yang stephen chow berlakon... Itu antara movie yang kami tgk sekeluarga ulang ulang time cuti cuti cam ni..tgk movie kat rumah je sambil makan makan cucur udang sedap itu pun kalau tak keluarla.hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.