Deko deko na

seni kan..

Sesambil aku makan mee kari lazattt nihh ..aku tgk pic dalam url nih cam best jek so aku share le kat sini na url jek .itu jek entry ..hehe..aku nak tgk lagi.cuti cuti cuti deko deko na.

http://archzine.org/

ataupun belila buku anjung seri ke impiana ke in malay.

oh lupa lak nak pomot membernya
 jualan .boleh tgk kat website


www.e-qalam.com
kalau dlm portal tu.. harga dia.. rm450 + rm17 postage.tapi kalau beli ngan dia dia harganya murah RM430 je.
sila bersms atau calling dgn dia dia bukan ciku yek..ciku tak tau.dia dia tau.hehe
0123194584 - Salmiaton

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.