Santai dengan Turbo

Salam,


Best bersemangat..biarla tipu pun..memang tak wujudpun boleh tetiba laju gitu lepas "ter accident"..hihi.

Snail turbo datang dari garden biasa yang berimpian besar dalam arena racer in the world..hihi..apa ciku ..citer camni pun layan..layan ajela ngan anak anak ni .Lagipun comel je snail tu dan snail lain tu di akhir movie ni . Semua ada stail sendiri untuk berkelajuan tinggi..haha.Persahabatan antara snail tu dan brother snail tu antara babak yang best dalam stori ni. Depa sume nak bangunkan pekan tu yang seakan mati sebelum ni.


Kata kata turbo sebelum semua mengubah nasibnya ."I wish...I wish I was fast".Kesian lak masa ni tapi dah fitrah snail memang slow kan.

Takut lak esok tetiba anak anak ciku main snail lak depan rumah ni..hoho. Ciku baru abis tengok movie turbo ngan famili berehat santai nengok movie tu ngan anak anak sambil makan kuey teow sani  memalam ni.Orite selamat hari isnin.

Url turbo
http://www.turbomovie.com/

Meh tengok pic turbo sumber google

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.