Nuffnang earning dan CPUV Oktober

Salam,

Hari ni nak kongsi entry yang tetiba ciku terasa seronok ..lawak lak macam dapat banyak bonar.

Tetiba ciku bukak nuffnang semalam dan dapat cpuv yang ke berapa ntah..untuk bulan oktober.Pastu total walau tak segah blog orang lain tapi ciku tetap rasa seronok .ontah la..TL selalu kata dapat ciputpun nak kecoh satu dunia..haha..masa cash out nuffnang dulu ..rasa seronok sakan macam dapat ratus ratus padahal cash out tu lebih kurang rm60 ajes awal tahun hari tu..haha..ciku tak penah dapat ratus ratus pun macam orang lain citer tu..hoho. Apapun setakat kurang RM60 tu memang penah dapat .Nuffnang hantar cek ke alamat rumah yang kita register.Okeh meh nak kongsi gambo aje.Kira bukti..haha.



 
 

2 comments:

Jari Manis said...

Tahniah rezeki bergolek tu..blog JM yang mencecah 200k pengujung pun dan berpuluh komen masuk..tak dapat byk tu..still RM8.00 dari dulu sampai sekarang...hhuhuhu...APA RAHSIA nya kongsi lah sikit :-)

CIKU said...

JM -hoho..cikupun tak pasti lak.Blog JM lagi nyum nyum gitu kan..hihi. Ciku start blogging awal tahun 2011. Ciku Banyak belajar pasal nuffnang ngan blog ben dan blog jamal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.