Autumn in my heart

Filem pertama korea yang aku tengok abis..winter sonata tu aku tak tgk dari mula dan byk yang tertinggal.citer autumn in my heart ni paling aku suka ..masa ni aku sekolah..ayah nak ajar aku naik motor aku taknak..hehe..so ayah ajar adik ngan akak aku..so la ni aku kurengg sikit reti bawak motor..hehe...apa apa ajela.

citer ni memang banyak pasal famili..sedih..lepas kahwin anak 3  ni aku tgk lagi citer ni ngan my lovely hubby.setiap sabtu.so kami sanggup tak kuar setiap sabtu time tv channel berapa ntah tayang..hehe..
cantiknya heroin dia ni..nagn oppa dia..hehe.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.