Lakaran raya

Ciku dan Hubby

anak anak ciku raya tahun lepas

Baru sempat nak buat scrap..lama dah ssgt tak men"design" rasanya..hehe. Selalu buat guna photoshop ajele..hehe...Ini gambar raya 2 tahun lepas ni..serba merah lak ...membuak buak..hehe.Time ni kami raya di putrajaya sahaja.Ok gak boleh solat raya kat masjid besi nu..Tahun ni balik kampung utara..tunggu kami balik na..insyaAllah.Nak ucap selamat raya macam awal sgt..tunggu entry lainla na.InsyaAllah.Ok jaga diri semua dan terima kasih pada sesiapa yang singgah tanggadomino ciku.daaa

4 comments:

Anonymous said...

gamba ciku mesti kalau x gemuk pendek, mesti kurus melidi...hihi..jgn marah ciku naa..selamat berpuasa..

CIKU said...

aah..biasa gitu..tgn gigil time edit pic..tak ideal gitu..hehe..kena byk belajar lg edit pic using photoshop nih..ehehe

ummiarissa said...

ap tak suh budak2 posing-posing sikit,baru nampak menarik..he he he...anyway..lawa je diorang tu...
tq ye singgah tadi...

CIKU said...

umimi..bebudak tu dah macam macam pic aksi..ni kira aksi sopanla..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.