Ciku dan Cars 2


Hari ni...lepas sahur mmg dah tak tido..orang dah ramai pulang ke kampung..kami jek belum lagi..berkemas basuh rumah ..macam br pindah lak..heehe..cam best jek main air dalam rumah ngan hubby dan anak anak..lepas dah penat tu ..kami plan pg rest tgk kat GSC alamanda...cars 2..permintaan anak anak ..kami pun suka gak tgk..hiks..ni 2nd time pg wayang..first tgk upin ipin..geng tu.

Amik entry time kul 12.15..harga masuk untuk hari cuti ni..mahal sket..rm11 dewasa rm6 bebudak..okla..kamipun call sepupu yang sesama duk kat putrajaya..dia br balik dr dubai..jom join tgk cars2..dia pun kata ok..aik ..tak penat lak..hehe..best best..untuk anak anak kan dan makbapak budak..so kami pun tgk 2 famili....beli roti boy dan air mineral untuk anak aku yg 3 thn dan 5thn tu..lapor dah depa..so bila tgk citer ni..mmg best..rugi gakla tak tgk..tp karektor mater lebih menonjol dari lightning mcqueen tu.

aku macam nak nagis lak time tgk wayang tu..lawak lak kan..aku kagum lak tgk persahabatan mater dan lightning mcqueen..

abis jek kami terus balik jek ..takde singgah singgahpun..opss..lupa lak ada singgah beli sepit rambut raudhah the only my girl.
so balik rumah sambung dan chows to kampung..tungguuuuu kakchik ciku balik orait..

2 comments:

Cikli said...

selamat hari raya

CIKU said...

selamat hari raya jugak cikli dan famili.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.