Mencari Ramli 2 – Blog Your Way to Old Trafford


Salam all,



Tetiba letak gambo yang tak de kena mengena ..hihi..ni gambo nak g panjat broga pakai beg impian nak ke Old Trafford ,die-hard fan of Manchester United Club ..haha (konon aje..tu beg anak ciku)..xda kena mengena.

Old Trafford..yes musti best bagi sesapa yang minat dan impi nak g kan tapi untuk ciku kalau sekadar impian tu ok la..harapan aje la kot.haha ntah.

Actually, Ciku tak pernah tengok program show "Mencari Ramli 2"  ni..memang tak pernahpun. Ciku ada anak lelaki yang minat main bola sepak..bila wat carian tentang  Mencari Ramli 2 TV ni cam bagus lak. Ada audition rupanya tapi dah nak abis dah..hihi.

State
Venue
Date
Jitra      
Stadium Mini Jitra  
1st– 3rd Feb    
Taiping  
Padang Majlis Perbandaran Taiping
16th - 18th Feb  
Manjung    
Stadium Mini Manjung   
23rd - 25th Feb   
P.Pinang   
Padang Kelab Kilat TNB 
2nd - 4th March   
Pahang    
Kompleks Belia & Sukan Kuantan
9th - 11 March
Terengganu 
Kompleks Sukan Gong Badak 
15th - 17th March
Johor      
Padang Mawar, Pasir Gudang, Johor
23rd - 25th March     
Kelantan     
Stadium Sultan Muhammad ke IV
5th – 7th April      
Kuala Lumpur
Padang Victoria Institution
20th  – 22nd April  
Sabah
Stadium Likas, Kota Kinabalu, Sabah
27th - 29th April        
Yang belum berlangsung ye.Jauhnya sampai ke serawak..huhu.kena tunggu mencari ramli 3 ajela.

Melaka    
Stadium Hang Tuah
11th - 13th May      
Sarawak         
Padang B Petrajaya Kuching
18th -20th May

Kalau salah info ..sori ye. Memula baca mencari ramli 2 ni ingatkan ramli burger tu ..haha..kan ciku suka makan burger YB, burger abang burn,Burger manja dapur mas,burger bakar kaw kaw..hihi..banyaknya burger. 
seperti di url bawah ni.



tapi mencari ramli ini ada lah mencari seorang pemain bola sepak daa..yang datang dari desa dan sangat bersemangat jitu, kental dan sangat berminat dengan sukan ini. Ada satu movie lebih kurang macam citer ni..apa ye tajuk movie tu..nnt kalau 'ingat' , ciku continue...:).
ok chows


3 comments:

Puan Bui Junaidi said...

HUBBY BUI PUN PEMINAT TEGAR M.U

jarimanis said...

Kenapa ramli? Kenapa x jaafar ke ahmad ke sopian ke heeeee

CIKU said...

puan BUI : ciku biasa biasa aje..hubby ngan anak anak laki je peminat MU.hihi

JM:Kenapa ek??hihi..kenapa tak..lee dong wok ke kan..hhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.