Cuti Santai berkreatif

Salam..
Tajuk post kali ni memang puitis la..hihi..
Nak citer ciku memang suka melukis tapi bugruk lukisannya..tapi suka jugak menconteng ..bukan didinding tapi di kertas kertas termasukla di nota nota seminar or kursus..huhu.

Hari sabtu pagi pegi kidzania KL(tiket ni beli masa matta fair) bawak anak anak  pastu terus ke ikea. Kat ikea tu just beli sarung bantal rm10.90 (2 helai -best murah dan cantik ) . Pastu cuti ahad lak selepas mengundi PRU 13 tu..ciku beli semua barang barang dibawah kat pustaka rawang dalam rm30 abis gak dan bersiap sedia wat sepah kat ruang tamu rumah ciku tu..hihi..kali ni bukan anak anak ciku yang wat sepah tapi cikuuu..

Ada 10 design dapat disiapkan ..ikut suka ciku je nak gunting macam macam bentuk ..kejap jadi kejap tak jadi..huhu.Inilah hasilnya..Ada huruf yang terbalik..aduh tapi dah buat..abaikan jela. PENANDA BUKU CIKU DESIGN akhirnya dah siap!!






  
Blur - barang barang yang ciku sanggup beli untuk buat scrap penanda buku .

4 comments:

Hanizah Hanafiah said...

Cantiknye!!! tulisan tu guna kertas apa?

CIKU said...

mekasih ..tulisan tu guna kertas balut hadiah aje.:)

jarimanis said...

kreatif lah..santik :-)

CIKU said...

JM:mekasih ye..gitu gitu ajela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.