Menerjah bumi solo dan jogjakarta ,Indonesia

Salam..





Ciku nak cari barang ni kat sana..dulu ciku g acheh ..beli benda alah ni..bekas kaca kulit RP 80,000..orang jual kat acheh tu ada bagi kad handicraft dia di solo..so mesti lagi murah kat sana kan kan..tapi kad tu hilang da..takpela mesti ada banyak kat sana.

Selain menerjah candi borobodur ,masjid warna ala bangunan di moscow tu , parangtritis beach ,merapi, manding(tmpt kulit),factory outlet di jogja (baju tshirt jenama - ala ala je kot) , pasar malioboro..dan apa ntah lagi katanya batik di pasar kleweh solo ada banyak sana..sinipun banyak batik..huhu.Belum pegi lagi..hihi..esok gerak...insyaAllah semua berjalan lancar seperti di plankan.

Tadi g beli ice lemon tea(milo 3 in 1 je) dan roti gardenia wat bekalan walaupun pegi negara yang senang makan..takut tekak ciku ngengada nnt sampai sana..ayo..hihi..k chows

2 comments:

jarimanis said...

wahh..jauh nya bercuti :-)

CIKU said...

wek..dekat je la..dia lg jauh sampai ke australia..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.