Running Man 140 -144

Salam all, 

Ciku dan famili asik tengok running man je dari hari sabtu lepas hinggala semalam.Tergolak golak..hihi..tapi tengah tengah tgk episod 142 tu...time makanan bingo tu ..blackout..haha..

Main je..bukan blackout..ciku tak abis copy ..huhu..so terus je tgk epi 143 dan 144..hari ni baru dapat tengok episod 142  sambung semula..

Apa nta stori sume running man..hihi..kami peminat tegar running man..ciku,hubby dan anak anak sume duk depan tv lepas isyak tengok running man yang dicopy siap dari supplier ..hihi.Tak sabo nak tengok epi seterusnya....okeh post entry today hanyala berkisarkan running man yang lawak.

Tapi bebaru ni ciku ada sembang ngan seseorang pasal running man..dia kata dia tak gelakpun tengok running man ..pelik lak ..hihi..apa apa ajela.maybe subtitlenya in english kot.ntahla..terpulang..anak anak ciku pun boleh gelak je walaupun tak paham bahasa inggeris yang 5 tahun ni.hihi.

2 comments:

jarimanis said...

Mesti org tu x ada sence of humor, JM tgk gelak sampai kuar air mata tau heeee

CIKU said...

JM..mekasih sudi singgah blog ciku tak seberapa ni..ciku pun gelak sakan tengok running man ni.actually 144 tu belum tgk lagi.tunggu hari cuti ajela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.