Mengamit rindu di Wadihana islamic kitchen

Salam,

Dah Lama ciku tak datang makan sini..so ada member ciku citer ada satu kedai jahit nama al mugni di area situ so ciku g terjah kedai jahit tu..memang murah rm 35 sepasang baju kurung.Ramai gak member ciku yg dah biasa hantar sini.So ciku try le jugak.

Eh nak citer pasal gamitan rindu di wadihana lor, semalam ciku pegi satu famili makan sini..ciku seperti biasa memang suka sesangat aglio olio kat sini ..regenya rm15.90 kalau tak silap..anak anak ciku suka benar nasi ah pow (ntah reti ngeja nya) ..ayahnya makan western menu apa ntah namanya..hihi.

Ciku kalau g wadihana dulu dulu memang suka order aglio olio je dah macam takde menu lain .hihi.memang sedap ah..sedap betul tak tau sape yang masak ..chef mana la yang masak.ciku memang suka suka sesangat aglio olio ni..apa lagi makan dengan penuh nikmat.Alhamdulillah.

Tempat nipun bersih dan dapur masak nya memang nampak je..color hitam je sume staff n cheff tu.(baju ye).

Wadihana steak house tu (lokasi sebelah),ciku pernah try sekali makan situ but the best ever still pasta aglio olio.Jemput jemput sesapa nak g terjah Wadihana islamic kitchen Bangi ini. Sedap berbaloi.Lokasi area masjid bangi seksyen 9 bangi. 

Tonight makan nasi ayam masakan asli ciku n famili sambil menanti tetamu nak dtg malam ni.Oohh..makan petang tadi karipap sardin buatan ciku gak and also keropok lekor BTB beli je kat presint 8..hihi.Selamat menggemukkan diri pastu bising dah gemuk camana nak kurus..huhu..(Nasihat untuk diri sendiri).

Waktu Operasi
 
Monday8:00 am – 10:30 pm
Tuesday8:00 am – 10:30 pm
Wednesday8:00 am – 10:30 pm
Thursday8:00 am – 10:30 pm
Friday2:30–11:00 pm
Saturday8:00 am – 11:00 pm
Sunday8:00 am – 11:00 pm


Xsempat tangkap gambar pun..dah abis.credit to http://nadot.my

4 comments:

BUI JUNAIDI said...

TERLIUR BUI BACA PASAL MAKANAN MLM2 NI..^_^

jarimanis said...

Ada member bg resipi nk buat oglio e olio ni nampak mudah tp x buat2 lg :-)

CIKU said...

sesapa suka makan ni leh refer post sebelum ni ye..resepi santai ciku..tapi ciku kenkdg suka lwbih suka makan kat wadihana coz lagi sedp le..hihi
http://tanggadomino.blogspot.com/2011/04/pasta-aglio-olie-udang-dan-terung.html

Hifdzan Islamic Kitchen said...

Kami juga ada menyediakan makanan ala barat dan masakan Melayu dan sup Thailand secara Islamik di pusat bandar jika berminat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.