Submit your incredible story now

Salam semua,
Cuak tak tajuk gitu timing bulan puasa ni.hihi.ciku dah lama tak buka nuffnang so hari ni buka la..then tengok ada pop up Nestle tu..rasanya ramai dah tahu..ciku je terlewat train.hihi.Xpela ye nak kongsi gak.Last date 30 Nov 2012.

Nestle100 Years Registration
So sesapa berminat bolehla karang stori mori kat situ tentang pengalaman bersama nestle sempena 100 tahun nestle.Ada 4 cara camana nak melontarkan stori mori tu..sama ada melalui text , twitter , Video dan Photo.Kalau ada photo lelama bersama Nestle tu yang mahal tu...kalau masih tak pasti apa itu produk Nestle(Mustahil tak tau)..Milo,maggie,kit kat,bliss,Nestum,nespray dan banyak lagi aa...Ciku paling suka Bliss dan Kit kat.

Kat web tu anda akan diajar step by step camana nak buat sume tu.memang mudah je..The best is dapat hadiah..kaalu diorang rasa stori mori korang best..dapatla hadiah..hihi..kalau tak..just dapat kongsi bersama jela pengalaman tu ngan orang lain..ye tak..Nnt lepas dah siap tu boleh search kat tab atas tu ada icon search..kot kot nak baca semula apa yang ditulis sendirikan..jomla beramai ramai berstori mori .

Bawah ni ciku tepek pizzanya..opss..prizenya..nampak no lapo..adoi..puasa puasa.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.