Rezeki..Grand Lexis PD

Salam,
Hari tu ciku dan famili "bermerperrehatkan " minda..(sorik memutarbelitkan bahasa..hihi) di grand lexis..best tapi best kat sabah dulu lagi..karambunai..pasir pantai yang cantik dan memutih.hihi..rezeki dapat g grand lexis lak..alhamdulillah dan terimakasih kat boss sebab suh ganti dia punya tempat so merasa la hotel ni ..hihi.



Grand lexis ni bertempat kat sebelah lexis  area legend water challet.sebelah lagi hotel Glory Beach resort ..sebelah lagi ntahla..haha. Sampai je sini..mudah je nak cari tempat ni amik jalan nak ke lukut dekat sikit kalau dari putrajaya ni..takyahla guna garmin..hihi..anak anak ciku dah teruja nak mandi kolam yang ada dalam bilik tu..tapi agak bahaya kalau anak kecik sebab takut masuk sendiri kolam tanpa pengawasan..so di ingatkan "BAHAYA TANPA PENGAWASAN ORANG DEWASA"..anak anak ciku bangunpun awal ..sanggup sebab nak mandi pool tu..depan katil je kolam..tapi separate ngan sliding door dan dari tingkap bilik air pun boleh masuk ke kolam..takut gak bebudak ni panjat terjun terus ..haha. Apapun ciku paling suka ada archery (memanah) tapi ciku takde le pandai pun..panah ajela memana pun..haha.cantik sebab ada kolam kat dalam villa ni..villa ke??hihi..cam bukan je.apa apa ajela.



Sumber pakcik google
Nak lebih tahu bolehla dapat maklumat lanjut disini ye. http://www.grandlexisportdickson.com

Ok semua semua semua...SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK . Semoga sesamala kita dapat mengimarahkan bulan yang mulia ini..takyahla banyak sgt tengok citer korea, main game hidden object..asik teringat nak makan apa..hihi..tu sume cikunya peel.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.