Lee hong ki - Rockin on heaven's door

Salam,

Semalam ciku tengok movie ni ..sebab tengok suka lee hongki ni nya suara nyanyi tapi dia berlakonpun ok gak.

Citer ni rupanya sedih benar..sakan ciku nengok..huhu..sedih tapi best.

Pic bawah ni dari sumber google.




Sinopsis : 

Troubled celebrity Choong-Ui (Lee Hong-Ki) gets into trouble with the law. Choong-Ui is then forced to do volunteer work at a health-care facility for the terminally ill that is about to be closed down. While working at the hospice, Choong-Ui is able to come to terms with his own psychological wounds and, at the same time, help the patients to continue with their dreams. Kat sini start citer ni best dan sedih .Dia jumpa majoriti orang di hospital tu menunggu untuk say goodbye..siap ada date tu untuk kalendar goodbye. Apa apa ajela labu..:).Tapi best dan adoila ciku bertisu tisu lak.adoila.Siap bengkak mata.

Boleh carian di blog dibawah ..dia tulis detail pasal movie ..hihi



Lagu lagu dia best dan suara. Lee hong ki (FT Island).Jang geun suk ,yong hwa pun suara sedap..aityak.apa apa ajela ciku.Macam macam da hari ni .

3 comments:

Jari Manis said...

Kebanyakan penyanyi korea boleh berlakon mmg berbakat dorang ni

PinkyLavender said...

hong ki...
makneng pon suka tgk dia nihh

CIKU said...

JM - yekot..hihi
Pinky- ciku suka dgr lagu suara dia lagi walaupun tak paham..haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.