Cuti cuti Johor - Singapura

Salam,

Kita tengok gambo ye..:)..point stori mori ada kat sini .
http://tanggadomino.blogspot.com/2013/11/ittenary-ke-dan-di-singapura.html



Gerak awal pagi -sebab nak singgah nasi lemak mambau N9 -ciku suka beno sambalnya


Singgah gak makan roti stim di kluang station -sedap gilos






JPO -jenjalan tengok tengok aje je





















ciku refer to this blog untuk cari lokasi kedai ni.
(http://passage2johorbahru.blogspot.com/2013/02/asam-pedas-ikan-sembilang-power-qaseh.html)




Nak cari punyala payah ini Restoran Qaseh Bonda nasib baik sedap berbaloi baloi









Sedap kena terjah lagi johor sebab nak g parit jawa asam pedas.:)




Kota Iskandar landmark untuk ke restoran Qaseh Bonda dan ada satu kem askar.
(nnt kalau sempat ciku letak GPS code ek)







Kami tak order ni pun..kami makan kerang bakar je..haha.ngan pasta aglio dan pasta carbonara


Bergerak esok paginya ke singapore


Dah sampai sentosa parking

Orite kalau sempat continue tu entry Adventure cove waterpark ,Resort World sentosa

6 comments:

Time Traveller said...

waa.. asam pedas jawa tu memang nampak menarik sangat :D

nampak gambar mcm dekat jer perjelanan nak ke Singapore tu ahakss.. :D

CIKU said...

aah..nak wat camana olahan citer akak ciku dah stail gitu..haha..:)

Jari Manis said...

Tgk juga harga tiket masuk ke Lego land..sekali RM110 deawasa dan RM90 kanak-kanak terus tak jadi

CIKU said...

Tiket legoland mahal gak..memang tak plan pun nak masuk legoland..lalu situ sebab nak pegi cari restoran Qaseh bonda tu.:)

Nadri Mohd said...

Sayang kedai asam pedas Qaseh Bonda dah kena roboh oleh pemaju perumahan..dah kurang port makan asam pedas tepi laut..

CIKU said...

lor ye ke dah takdo tepi laut tu..kena cari port lain la nnt kalau dtg johor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.