Minami & Sena jepun


Salam n Hi pada semua ,


Tu bukan Sena pokok sena kedah ye..hihi. Masa ciku tengah menaip ni ciku tengah dengar lagu without words( nyanyian jang keun suk dalam drama korea you're beautiful )..duk ulang ulang dgn lagu ( Still/As ever - Anjell ) dan promise . Best lak dengar banyak kali.Teringat zaman dolo dolo duk dengar lagu jepun ngan cina padahal tak paham setabuk pong..hihi. Saja suka suka.

Hari ni ciku tetiba teringat citer long vacation ..antara drama jepun yang ciku ssgt suka sebab takuya kimura dan jalan citernya..ntah best la..beautiful life pun antara citer yang ciku suka gilos . Nak kena cari semula ni..kena bukak peti besi sume cari mana letak ntah citer ni..lama dah tengok rasanya masa IPT dulu kot. uit lamanya. 

Seingat ciku citer ni start heroin tu lari pakai baju pengantin ke rumah sena rakan serumah dengan kekasih si minami yang tinggalkan dia masa hari perkahwinan..perbezaan umur antara hero dan heroin ni agak jauh. Rasanya takuya si sena tu jadi pianist dalam drama ni..pemain piano.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.