Heartstring / You’ve Fallen for Me

Salam semua..
Dalam mood raya raya ni..ciku masih ada rasa nak nengok drama korea ni..hihi..ada lagi baki 2 episod..total 15 episod je.ciku memang suak hero ngan heroin ni..ada orang suka tengok jalan citer..tk kisah saper pelakon..tp ciku suka tengok saper berlakon dulu baru baca jalan citer..hihi..apa apa ajela. Citer ni ada member perkenalkan..dia kata ada art museum , jeju tempat kitornag pegi dulu so ciku pun tengokla..actornya Yong hwa yang ada jd guest dalam running man pastu heroin dia Park Shin-hye yang berlakon you beautiful tu.




Jalan citer lebih kepada hidup masa student citer bebudak la...lagu lagu Yong hwa nyanyi majoriti best.alat yang shin hye mainkan tupun best ..gayageum kalau tak silap..ciku suka tengok couple yong hwa dan shin hye daripada yang 2 orang lecturer depa tu..apa apapun , lepas ni nak nengok drama baby and me lak..adoila ciku .

5 comments:

Azra said...

YOng hwa ni pun belakon jugak dlm citer you're beautiful tu... * ehh tetiba je mencelah * ^_^

CIKU said...

hihi...aah betul tp time tu xkenal dia..huhu.

said...

Ciku, nak rekemen cerita,

@The Moon That Embrace The Sun (kuar bulan May aritu)

@Arang and the magistrate-cerita ni masih airing

=)

CIKU said...

hihi..citer citer cam dalam palace ek..han ga in tu rasanya yg masuk running man tu kalau tak silap..comel.

CIKU said...

ciku sekarang tgh tgk the great doctor lee min ho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.