BE - buffered earning pertama










Buka je internet pagi ni..tgk tgk dapat BE ..first time ni..macam nak tergolek tadi..Baru le percaya kewujudan BE sebab baru dapatkan selama 4 bulan ber"blogging" ni.
Akunya laptop berproblemo lak ..dah 3 hari..so susah sket nak key in entry..ni pun tgh tunggu master repair.hopefully settle secepat yang boleh.." ciku,ko jangan paksa orang!! " agak agak dia akan sound aku camtu la..kalau aku paksa dia cepat repair laptop aku ni..hehe.."my IMAGINATION" je

Apapun tq to nuffnang ..tak sabar nak kuarkan duit  hasil berblogging ni..sekurang kurangnya ada income lain selain duit gaji..hoho.
wokeh to be continue the other day..daaa

5 comments:

anismelon said...

waaa...tahniah...ce cite cene leh dpt..heee

Sumijelly said...

fuh yoooooo,,,,,,,,,,,

pas nie sure berderet2 BE muncul..hik3

CIKU said...

*cik anis dan sumi - alahai ciput jek tu..otai cam kome musti dah berderet deret smpai bertingkat tingkat..hiks

CikNyz said...

jelesssnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr...hu3

CIKU said...

sikit je tu ciknyz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.