Zizan maharaja lawak tegur aku.

Satu hari tu aku g travel ke satu negara..tetiba jumpa si zizan MRL .dia sorang jek bukan dengan ju ye..aish..terkedu jap..tak tau apa rasa..tetiba lak dia tegur aku..lagi aku terkedu. Dia kata " awak orang malaysia kan?" aik..naper muka aku cam pan asian ke..dalam hati jek cakap gitu. ..mulut aku jawab..aah encik..aik terencik encik lak..adeh la..
pastu dia kata bila sampai sini?
baru sampai ke?byk lak soklan dia..dia je byk tanya aku..aku lak duk jawab jawab jek..naper ek..aku rasa cam aku lak femes dr dia..mcm aku lak artis..dia reporter.hehe.
ok okla ye zizan ..saya ada show ni..saya kena pg dulu..aik sejak bila lak aku ada show ni..aku artis ke?aku penyanyi ke ek?aik..
tetiba laki aku kata..ciku ciku ( nama aku)..bangunla cepat..dah lewat ni.kang punch merah lagi. Adehla aku mimpi zizan lagi..haha..
maafla ye kepada sesiapa yang sanggup baca citer aku ni sampai abis.

4 comments:

may said...

uwaaa..... tipah tertipu...eh..may tertipu..ingatkan betul td...br nk jeles...huhuhu

CIKU said...

haha..sian may..mana mungkin i lebih femes dari jozan

SweetApple said...

Pengolahan cerita yg menarik dan perlu dipertingkatkan (hihihi) - mcm pengkritik pulak

CIKU said...

sweet apple..betulla macam komen dari mamat khalid jek..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.