Sunny -Etihad


Muvi ni ciku tengok best dalam 2 jam kot, funny gak tapi ada unsur unsur persahabatan..rindu lak kat kengkawan lelama. Teringat zaman muda muda dulu..hehe. Cerita ni memaparkan sekumpulan remaja perempuan sekolah pastu ada nami budak baru malumalu baru masuk sekolah tu.lastnya dia terpilih join grup sunny ni. So banyaknya citer suka duka depa bersama..true friend. Masa berlalu dan Nami dah dewasa dan ada anak remaja..dia teringat grup dia dolo dolo tu..SUNNY..husband Nami bg sikit duit dan suruh nami g cari member 2 lama dia tu .last sunny jumpa satu persatu dan salah seorgnya sakit dan hidup tak panjang..gitu ajela..
lastnya wasiat si kawan nami yang mati tu nak tgk grup sunny bersatu dan jumpa semula dan menari lagu sunny. lagu sunny tu best...ciku nangis gak tgk citer ni..naper ntah..hehe. Tu la dalam flightpun tgk citer korea..hiks. Sebelum ni memang ada sorang adik tu kata citer ni best..tapi tak sempat nak tgk so at last tgk atas flight aje. Heroinnya comel.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.