Partner

Nak cari muvi ni lak..my girl dah abis tgk..city hunter tu tak cukup corum epi lak..
my girl tu best gak tapi best lagi marry me marry..heroin citer my girl tu best..hero nya cam biasa la cuma hensom (eja pun tak reti ..hehe).Tp mmg suka lakonan depa. Lepas ni nak cari muvi partner (lee dong wook and kim hyun joo).ciku suka kedua dua pelakon ni..kena cari ni lepas ni...hehe..dua dua hidungnya tinggi ala ala ciku..hehe..main main aje.pelakon malaysia ciku suka yang berlakon ngan nabil tu..citer labu labi..hehe..




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.