Lego mengasah minda

Salam,

Ciku bawak anakanak jln alamanda putrajaya hari ni..lepas lunch,kami jenjalan lagi pastu anak anak ternampak lego toy r us ni..area ruang legar carre4 , free main sambung sambung lego tu.Apalagi anak anak ciku mmg le suka lego tp kebanyakannya kami bkn beli di toy r us..kami beli di toys area lekas highway nk ke senawang tu..hihi.bukan original tapi berbaloi untuk mengasah minda mereka.Ciku pernah sekali beli lego di US masa hubby ke sana dan pernah beli di toy r us bila buat half price atau for members  tapi kebanyakannya ciku beli di kedai toys seremban tu.hihi.anak anak ciku memang suka benar ngan lego..kagum gak tengok depa ni sabo ikut step buat lego lego ni.hihi.

Meh nak kongsi sesikit kat sini.

suasana di area care4 alamanda tu..

Anak anak ciku suka tengok EvanTubeHD kat you tube..ciku pun suka tengok..comel je adik beradik tu ngan lego depa.Tengok ajela ..nak beli the real tu selalu..tak mampu dek non.hihi.Orite cau cin cau.

2 comments:

Farikica said...

ank kite pon suka lego tp kite x belik coz mika suka sepah2...nanti kaki mama jugak yang cedera ni ha... belik robot2 x pa... coz besar..x de lah nak terpijak sangat

CIKU said...

Dulu masa anak ciku kecik2..ciku tak bagi main lego sebab kaki ni asik terpijak lego kecikkecik ni..hihi..bila dah 6 tahun ke atas baru betul betul bagi main dan simpan balik lepas main tapi biasala budak..musti sepah..huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.